Heilige Zorghuisjes

De zorg kost ons 115 miljard per jaar. Een deel daarvan brengen we zelf op via de premie van de zorgverzekering en het andere deel….brengen we ook zelf op, via de belastingen!
Dit boek beschrijft hoe dat geld op een verbijsterende manier wordt rondgestrooid, zonder dat er mensen van genezen. De oorzaak? Er is geen overheidscontrole. Dit document laat dat zien. Ik kan het aanraden! Lees meer

€ 21,99

Prijs exclusief € 5,00 verzendkosten.

De zorg kost ons € 115 miljard per jaar. Een deel daarvan brengen we zelf op via de premie van de zorgverzekering en het andere deel….brengen we ook zelf op, via de belastingen!

Dit boek beschrijft hoe dat geld op een verbijsterende manier wordt rondgestrooid, zonder dat er aantoonbaar mensen mee genezen worden. De oorzaak is simpel: de overheid laat alles aan de markt over. Dit boek laat dat zien. Ik kan het aanraden!

Henk Jansen

Bestuurslid Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

Heilige Zorghuisjes

‘A million different voices that are trying to break you, Just listen to one, the one that’s inside you and soldier on’

Marcel Veenendaal & Guus van der Steen, DI-RECT

 

De zorg wordt onbetaalbaar zeggen ministers, zorgverzekeraars en verschillende experts al jarenlang. Maar ligt dat echt aan de zorg? Marjet Veldhuis werkt haar hele leven al in de zorg en kent de zorgsector van haver tot gort. Ze zag bijzondere dingen in haar loopbaan en vroeg zich af waar het zorgbudget van € 115 miljard per jaar naartoe gaat. Wat komt er ten goede aan patiënten? Hoeveel gaat er naar mensen die IN de zorg werken en hoeveel naar organisaties die AAN de zorg werken?

Wat ze ontdekte, is onthutsend: de zorg is terechtgekomen in een inefficiënt, geldverslindend systeem, waar niet de patiënten centraal staan, maar het systeem waar veel mensen geld aan verdienen. Een systeem dat zichzelf in stand houdt.

Marjet besloot niet langer te luisteren naar de stemmen die de gang van zaken zouden moeten verklaren. Ze luisterde naar de stem van haar hart. Vanuit haar passie voor de zorg heeft ze dit boek geschreven. Dit boek laat zien hoe groot de noodzaak is om de zorg weer terug te geven aan de professionals. Het zorgt voor een aardschok in het zorglandschap.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.