André Rouvoet – Toch maar even….

Het grootste deel van het geld moet helemaal niet ergens vandaan komen. Dat geld kómt al ergens vandaan (VWS), maar bereikt door grote lekken in het immense zorg-marktsysteem nooit de daadwerkelijke zorg!

“Toch maar even: durf te kijken naar de grote lekken in het systeem, w.o. ambtenaren, beleidsmedewerkers, managementlagen, kwaliteits-, kennis- en expertisecentra, inhuurbedrijven zorg&sociaal domein, inhuurbedrijven ICT (> € 1 miljard), ICT (Chipsoft), auditbureaus, registratiebureaus, zorgcowboys, scholingsinstituten, consultancy, mislukte systemen (zoals bijvoorbeeld AKWA, € 100 miljoen) en niet te vergeten de AVG.” Alle partijen presenteren zich met de prachtigste woorden: inclusie-diamant, citytrainer, eenzaamheidcoach, samenspelscan, drama- en winnaarsdriehoek, de-implementatie, kennis verzamelen, kennis maken en kennis delen, wij staan voor ….. Maar wat zijn de resultaten?

Alleen door anders te kijken en (verder) inzicht te geven in het lekkende zorgsysteem kunnen we anders gaan doen. Dat geeft angst en is niet gemakkelijk, maar ik durf het wel aan!

Het alternatief zoals André Rouvoet schetst in bijgaand artikel is veel gemakkelijker. De burger betaalt toch wel…., maar hoe lang nog?

Description: Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Berichten gemaakt 48

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

André Rouvoet – Toch maar even….

door Marjet Veldhuis tijd om te lezen: 1 min
0